Kansliets öppet tider Mån-Fre kl. 09:30-10:00 & 11:30-12:30

Årsfest

Ordnas oftast Februari

Verksamhetsårest finaste tillställning är vår årsfest. Då firar vi att vår studentförening har blivit ännu klokare och har fått ett minnesvärt år till på nacken. Till vår årsfest skickas inbjudan till alla våra medlemmar, sammarbetspartners, olka studentföreningar, gamla styrelsemedlemmar och annat trevligt folk.

Årsfesten börjar traditionesenligt med Solenn akt, som inleds med några tal och avslutas med hälsningar från inbjudna gäster/föreningar. Efter solenn akten blir det avslappnande mingel före själva årsfest supén börjar. Under kvällen bjuds det på tre rätters middag, minnesvärda tal och snapsvisor titt som tätt.

"När festen småningom är slut..." Ja då fortsätter vi med nachspiel(efterfest) som vanligtvis brukar hålla på tills morgonkvisten, eller sillizen. Följande morgon är det dags för sillfrukost och då bjuds det på allt man behöver efter en natt i dimman. Bacon, bröd, sill, frukter, bacon.. Sillisvisor sjunger vi för fulla muggar och dethär brukar vara den fest som 'kan' bli vild.

Bilder från detta evenemang